Kategórie

Kontaktujte nás

Volajte Pondelok – Piatok
8.00 – 16.30 hod

0918 793 519

Opýtajte sa nášho poradcu!

Zámok PO - zostava chróm ZOKKCB

23,30 €

Vlastnosti

Balenie obsahuje Hákový zámok, protiplech, kľúč, zapustené úchytky (2ks), náprstok, montážne prvky

Detaily: Zámok PO - zostava chróm ZOKKCB

Kompletná sada kovania pre posuvné dvere, ktorá obsahuje; zámok s háčikom pre posuvné dvere v kľúčovej verzii, súprava okrúhlych rukovätí a náprstok pre posuvné dvere. Sada je konzistentná z hľadiska farby a je funkčným riešením na použitie v posuvných dverách. Súprava môže byť použitá pre drevené dvere a pre drevené dvere; populárne MDF a HDF dosky používané na výrobu dverí a nábytku; lakované, dyhované,  Výrobok je charakterizovaný vysokou kvalitou.

Hlavné prvky súboru; rukoväte, náprstok, predná časť zámku a upevňovací list k rámu dverí sú dokončené vo farbe Chróm Lesklý. Je to krásna strieborná farba, ktorá je vždy módna. Farebný Chróm Lesklý je veľmi populárna farba prvkov dokončovacieho a interiérového dizajnu, a preto výber súboru kovania v tejto farbe môže vytvoriť jednotné zloženie celého interiéru.

V balení: háčikový zámok na posuvné dvere (1 ks), kľúč na zámok (1 ks), hákový plech na rám zárubne (1 ks), sada zapustených rukovätí - okrúhle (2 ks), náprstok (1 ks) a montážne prvky.

Názory zákazníkov

Napíšte Váš názor

Zámok PO - zostava chróm ZOKKCB

Zámok PO - zostava chróm ZOKKCB

chróm

9 ostatné výrobky v rovnakej kategórii: